Arzénnal mérgezte az asszony vizét

Lassú gyilkossággal készült megölni a feleségét

A titokban felszerelt kamera buktatta le a lassú gyilkosságot elkövető férjet, aki hosszú ideje mindig néhány csepp arzént kevert a felesége vizébe, valahányszor ő inni kért.

2013.04.05 15:10ma.hu

A feleség fogott gyanút, amikor feltűnt neki, hogy valahányszor a férje visz neki egy pohár vizet, mindig rosszul lesz tőle. Ezért aztán felszereltetett egy titkos kamerát a konyhába és nem is kellett sokat várni, hogy a gyanú beigazolódjon: a férj rendszeresen arzént csöpögtetett a feleség ásványvizes flakonjába.

"Az arzén színtelen és szagtalan, és ha az áldozat hosszú időn keresztül kis dózisokat kap, akkor szinte lehetetlen felismerni" - magyarázta egy szakértő az austriantimes.at című osztrák hírhonlapban. A 67 éves, az olaszországi Dalmimében élő Gina Fanucci gyanakvása életet mentett, férje azonban nagy valószínűséggel gyilkossági kísérlet vádjával kerül bíróság elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.