Fejjel előre katapultált a szélvédőn keresztül

Elképesztő módon éli túl a horror ütközést - döbbenetes videó!

Fémdarabok felhőjében repült ki a szélvédőn és két lábra érkezett az az orosz teherautósofőr, akinek járműve egy másik kamionnal ütközött.

2012.09.24 12:10Konrád - ma.hu

Sokszor előfordul, hogy emberek sértetlenül megúsznak olyan baleseteket, amikbe mások simán belehalnának. De ennek az orosz sofőrnek a története kiemelkedik a hasonló történetek közül. A videóból jól látszik miképpen ütközik a két hatalmas jármű és miképpen repül ki a kitört üvegen a szerencsés férfi.

Fotó: YouTube.com

Nem csak hogy túléli a karambolt, de a két talpára érkezik, majd elsétál. Ugyan nem látszik közelről az arca, de a sokk tökéletesen kivehető minden mozdulatán. Ahogy a roncsot bámulva vakarja a fejét, az valami elképesztő jelenet.

Természetesen a videó rögvest szenzáció lett, a "rajongók" azonnal különböző autós videojátékokkal kapcsolatos poénokat kezdtek írogatni mint :"Tökéletes kiszállás, bónusz pont a stílusért".

Azt nem tudni a másik teherautó sofőrjével mi történt, de az orosz Chuck Norris mostantól két születésnapot ünnepelhet egy évben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.