Egyenesen fejen találta a masina

Repülő videókamera ütötte le a vőlegényt + VIDEÓ!

Új divat hódít az esküvői fotózásokon, ám az egyik vőlegény számára ez fájdalmas eredménnyel járt: szó szerint leütötte őt egy repülő kamera. A videó aztán a világhálóra is felkerült.

2013.08.21 10:48ma.hu

Romantikus filmekben gyakorta látni efféle képsorokat, ám az esküvőkön eddig nehezen volt megvalósítható a repülőeffekt. Amióta azonban kitalálták a kamerára szerelhető minihelikoptert, azóta szinte megőrülnek az ifjú párok azért, hogy róluk is készüljön efféle képsor, amit aztán lehet mutogatni a gyerekeknek és az unokáknak.

Egy meg nem nevezett vőlegény azonban fájdalmas kalandként élte meg a speciális trükkfelvételt, amikor a minikamera egyenesen a fejének csapódott a nagy romantika közepette. Később maga az operatőr osztotta meg a felvételt a legnagyobb videómegosztón, mondván, az ifjú pár kifejezetten kérte, hogy tegyék közhírré a velük történt kínos bakit. "Úgy éreztem, ez borzalmas. Szerencsére a menyasszony és a vőlegény is képesek voltak nevetni rajta, és folytattuk a forgatást" - magyarázta a videós.

A vőlegény néhány kisebb sérüléssel úszta meg az esetet, az arcán és a halántékán őrzi néhány horzsolás a kellemetlen incidens emlékét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.