Gratulálunk!

Szanyi Tibornak megint fia lett

Az 57 éves politikusnak első házasságából két felnőtt fiúgyermeke van, 2013-ban azonban újraházasodott: elvette állapotos és nagyon fiatal barátnőjét.

2013.08.19 18:32ma.hu
Fotó: MSZP Facebook-oldal

Újra reflektorfénybe került az MSZP politikusa, ám ezúttal nem az Országgyűlésben okozott felháborodást, hanem a magánéletében történtek változások. Az MSZP hivatalos Facebook-oldalán gratulált ugyanis ország-világ előtt, hogy megszületett kisfia, aki a Márton nevet kapta. Az idén tavasszal elvett felesége körülbelül 30 évvel fiatalabb Szanyinál, ám úgy látszik, hogy ettől ők még nagyon boldogok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.