Poén

Szanyi Tibor asszonyverős viccet posztolt

Szombat reggel Szanyi Tibor, az MSZP politikusa egy olyan viccet posztolt, amiben a férj és a feleség bántalmazza egymást. Mi értjük a viccet, és szeretjük is. De ezt nem.

2013.06.01 14:15ma.hu

Szombat reggel, miközben Mesterházy új elnöki pozíciójáról posztolt a népszerű közösségi hálón, Szanyi Tibor, aki nemrég vette el a nála 30 évvel fiatalabb, terhes barátnőjét, hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az alábbi székely viccet, Hihi! felkiáltással:

"Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestül. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátba rúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!"


De lássuk, kinek, mire volt jó a szombat délelőtt a Facebookon: dr. Kocsis Máté a Nemzeti összetartozás napját népszerűsítette, Szalay Ferenc, szolnok polgármestere, a Fidesz szolnoki elnöke, országgyűlési képviselő Fideszt és sportot osztott, Széles Gábor nagyvállalkozó Hivatalos oldalán Kormorán YouTube-videókat lehetett látni.

Mint már említettük, Mesterházy Attilát az a megtiszteltetés érte, hogy harmadik alkalommal is elnökévé választotta a Sportegyesületek Országos Szövetségének küldöttgyűlése, és ezt büszkén ki is tette az FB-re. Jávor Benedek a pénteki berlini Böll Alapítvány kerekasztal-beszélgetését idézte fel, a Demokratikus Koalíció Gyurcsányt népszerűsítette, a PM pedig Bajnait.

Update Norbi legújabb kiflieivel pózolt, Hajdú Péter pedig "romantikus" ebédre készülődött nejével.

Hajdú Péter Facebook-oldala


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.