Röviden-tömören

Elvette 30 évvel fiatalabb, terhes barátnőjét a Jobbiknak bemutató Szanyi

Újra reflektorfénybe került az MSZP politikusa, ám ezúttal nem az Országgyűlésben okozott felháborodást, hanem a magánéletével.

2013.05.12 13:57ma.hu

Szanyi Tibor hivatalos Facebook-oldalán jelentette be ország-világ előtt, hogy megnősült. Ez még önmagában nem egy címlapos hír, mindazonáltal kiverte a biztosítékot a népszerű közösségi háló tagjai között, akik szerint túlságosan is fiatal hozzá a lány, aki ráadásul őszre várja első közös gyermeküket. Az egyik hozzászóló szerint a fiai korosztályából való a hölgy, egy másik kommentelő pedig arról ír, hogy a lagzin az új anyós sem volt hajlandó megjelenni - utalva arra, hogy nem támogatta lánya házasságát.

Szanyi nász-posztját követően egy újabb bejegyzés következett, mely arról tanúskodik, hogy nem szegte kedvét mindaz, amit rázúdítottak: "Ezúton is köszönöm a rengeteg jókívánságot. A közéjük szorult néhány mocskolódáson meg egyszerűen átléptem. Boldogság!" - írta válaszul a felháborodott hozzászólóknak.

A politikus egyébként 1956. július 13-án született Budapesten. Elvált, két felnőtt fiúgyermek édesapja. Egyedül nevelte fel őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.