A pete megnőtt és világra jött

Csigát "hordott ki" egy kisfiú a térdében - VIDEÓ!

Senki sem gondolná, hogy egy élőlény ki tud fejlődni egy négyéves gyerek leginkább igénybe vett testrészében.

2013.08.17 09:25ma.hu

A Kaliforniában élő négyéves Paul Franklinnel bizony ez történt. A bizarr történet ott kezdődött, hogy a gyerek elesett és megvágta a térdét egy sziklán a családi nyaralás alatt. Miután a seb feldagadt, édesanyja orvoshoz vitte, a doktor pedig fertőzést diagnosztizált nála.

De hiába az antibiotikumos kezeléseknek, a sérülés csak nem akart gyógyulni, ráadásul az anyuka szomorúan tapasztalta, hogy az be is feketedett. Az orvosi tanács ellenére végül kinyomta a sebet, és döbbenten állt az eredmény felett.

Ugyanis egy csiga bukkant elő a gyerek térdéből. Édesapja szerint biztosan beletérdelhetett a nyílt sebével a peték közé, és egy véletlen beleragadt a térdébe, ahol végül kihordta a kis tengeri lényt.

A kis Paul térde azóta meggyógyult, a csigát pedig Turbónak nevezte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.