Elnézte a táblázatot a balek rendőrfőnök

Körlevélben küldte szét a rendőrnők melltartóméretét a parancsnok

Alaposan melléfogott egy amerikai rendőrfőnök, amikor egy egyszerű táblázatot akart szétküldeni az egység összes tagjának, de abban benne felejtette a nők melltartóméretét is.

2013.08.15 08:44ma.hu
Fotó: Victoria Secret

Kínos magyarázkodásra kényszerült egy detroiti rendőrparancsnok, miután szétküldte az egysége összes tagjának a rendőrnők melltartóméretét is - bár nem ez volt az elsődleges cél, de nem vette észre, hogy a táblázatban ezek az adatok is benne maradtak. A parancsnok eredetileg csak arról akarta tájékoztatni az állományt, hogy megérkeztek az új golyóálló mellények és már átvehetők, mellé pedig csatolta azt az Excel-táblázatot, amelynek első, második és negyedik lapján a férfi tisztek magassága és súlya szerepelt - de a harmadik oldalon ott voltak a nők adatai, a melltartók méretével együtt.

James White, a vétkes parancsnok felettese véletlen balesetre hivatkozott a hiba kimagyarázásakor, hangsúlyozva, hogy semmi rosszindulat nem munkált a kollégában, amikor rossz táblázatot küldött ki. "Egy elírás volt, ami alapvetően azért történt, mert sürgettem a parancsnokot, hogy küldjön ki egy listát azoknak, akiknek a mellénye megérkezett" - idézte az illetékest a Daily Mirror.

White nem tudja pontosan, hányan kapták meg a körlevelet, az eredeti listán nagyjából 50 név szerepelt, de kiemelte, hogy egyáltalán nem jellemző a rendőrségre, hogy az efféle érzékeny adatokat megosszák a tagjaikkal vagy más szervezetek tagjaival. Egyúttal változtatni kívánnak a golyóálló mellények rendelésének menetén, hogy ne fordulhasson elő a jövőben hasonló malőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.