A rákellenes harcra fordítják a bevételt

Eladó a világ legnagyobb melltartója: "teniszpálya-mellek" jeligére

A mellrák elleni küzdelem jegyében árverésre bocsátották a világ legnagyobb melltartóját, amelynek mérete két teniszpályányit tesz ki, súlya pedig 1800 hagyományos melltartóénak felel meg.

2012.10.25 07:29ma.hu

500 font kikiáltási árról indult és vasárnapig lehet licitálni arra a gigantikus méretű melltartóra, amelynek eladási árából a mellrák elleni harcot támogatják. A hatalmas alsóneműből valószínűleg nem lesz használati darab, mivel mérete pontosan két teniszpálya nagyságának felel meg, a hivatalos besorolás szerint az 1360B méretet kapná meg, súlya pedig pontosan 1800 darab 34B (nálunk 75B) méretű melltartóéval egyenlő.

Fotó: eBay


A világ egyik legnagyobb aukciós oldalán meghirdetett rekordtárgyhoz egy Guinness tanúsítvány is jár. Az extrém méretű ruhadarabot tavaly készítették Angliában a Pink Day alkalmából, amely a mellrák elleni harc napja, és a londoni ITV-toronyból lógatták ki. Az akció szervezője a Chillisauce cég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.