Egy ajtó hibája miatt állt meg a szerelvény

Pánik a metrón: evakuálni kellett az utasokat

Alighogy elindult, máris meg kellett állnia a bécsi metró egyik szerelvényének a Stephansplatz állomásnál, a vezető szerint a vonaton az egyik ajtó meghibásodott, emiatt kellett evakuálni az utasokat.

2013.08.15 08:08ma.hu
Fotó: Wikipedia

Az alagúton keresztül kellett kimenekíteni az utasokat a bécsi metró egyik állomásán, amikor az indulás után néhány másodperccel a szerelvény már meg is állt: a földalatti rendszer üzemeltetőjének hivatalos közlése szerint az egyik ajtóval volt probléma és a vezető ezért nem tudta folytatni az utat. Az utolsó kocsiból még az állomásra tudtak kiszállni az utasok, de a hosszú szerelvény elejéről az embereket a sötét alagúton keresztül kellett visszaterelni az állomásra - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A kedden este 6 óra körül történt incidens miatt az U3 metróvonalon jelentős késések alakultak ki és bő fél órán át csak az egyik vágányt tudták használni. A kezdeti káosz után az utasok fegyelmezetten sétáltak vissza a biztonságos állomásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.