Igazoltan elmebeteg ugrott a metró alá

Élve húzták ki a metró alól

Az utazóközönség jelentős része észre sem vette, annyira hirtelen történt: egy nő az érkező metrószerelvény elé vetette magát, ám csodával határos módon onnan élve húzták ki.

2013.08.07 12:23ma.hu

Óriási szerencsével sérülés nélkül úszta meg a vélhetően öngyilkossági szándékot egy nő az oroszországi Jekatyerinburg egyik metróállomásán, miután az épp közeledő szerelvény elé ugrott. A hét elején fényes nappal történt eset annyira hirtelen következett be, hogy még az állomáson tartózkodók közül is csak kevesen kapták fel a fejüket, amikor a 48 éves nő határozott léptekkel a peron szélére gyalogolt, majd a sínek közé vetette magát.



A tragédiát a metró vezetőjének villámgyors reakciója akadályozta meg, a vészféket sikerült időben meghúznia, ráadásul mivel az állomásra érve már amúgy is lassult a szerelvény mozgása, meg tudott állni még a nő előtt. Az orosz hatóságok szerint a nő nem tudta megmagyarázni, miért ugrott a metró elé, de a táskájában találtak egy kártyát, mely szerint mentális zavar miatt fogyatékosnak számít - számolt be a LiveLeak című videós hírportál.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.