Új lakó az állatkertben

Zebra született Veszprémben

Zebracsődör látta meg a napvilágot a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény-és Vadasparkban.

2013.08.10 10:11MTI
http://www.freedigitalphotos.net

Szabó Petra közölte: az ellés teljesen problémamentesen zajlott, nem volt szükség sem a gondozók, sem az állatorvos segítségére.

Hozzátette, hogy a kis csődör kiszoktatása már megkezdődött a külső kifutóra, ahol egyelőre naponta néhány órát lesz látható, ám a tervek szerint a jövő héttől már tartósan megtekinthetik az érdeklődők.

A veszprémi állatkert hatalmas, az afrikai szavannát idéző állatbemutatója nagy népszerűségnek örvend: az orrszarvúcsalád, a zsiráfcsapat, a struccok és a zebrák együtt igazán különleges látványt nyújtanak; mostantól a kis zebracsődört is láthatják ott a látogatók - mondta a projektmenedzser.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.