Elvesztette a fejét a türelmetlen férj

Per lett a családi vezetésórából: "a pokolba utaztatlak!"

Bírósághoz fordult a sokkolt feleség azt követően, hogy férje magánórát adott neki autóvezetésből, de menet közben elveszítette a türelmét és megmutatta, mi az az igazi sebesség.

2013.07.31 09:58ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Beperelte a férjét egy salzburgi nő, miután hajszál híján katasztrófába torkollt a családi vezetésóra. A 36 éves osztrák férj elvesztette a türelmét, és közölte az asszonnyal, hogy megöli őt. A fejéhez vágta a mobiltelefont, majd kijelentette: "a pkolba foglak utaztatni" és átvéve a kormányt 180 km/h sebességre gyorsult egy elhagyatott földúton. Mikor végre lehiggadt és megállította az autót, a feleség szó nélkül kiugrott a kocsiból és értesítette a rendőrséget.

A férjet most személyi sérülés okozásának kísérletével vádolják, a családi otthonból kizárták és a lakáskulcsát is hatóságilag elkobozták, hogy távol tudják tartani a feleségétől. A rendőrségi jelentés szerint a pár gyakran veszekedett, arra azonban az austriantimes.at című osztrák hírhonlap beszámolója nem tér ki, hogy milyenek voltak az asszony vezetési képességei, ami miatt a férjnek ennyire elborult az agya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.