A 6 éves fia belehalt az apa elmezavarába

"Apu kiabált, aztán a sárba lökött" - majdnem megölte a 2 éves lányt

A 6 éves kisfiú belehalt a zuhanásba, 2 éves húga azonban megúszta egy kartöréssel azt a szörnyű éjszakát, amikor apjuk egy görögországi nyaraláson megháborodott és magát is meg akarta ölni.

2013.07.30 18:07ma.hu

Mia már 9 éves, de máig élénken él benne annak az éjszakának az emléke, amelyen elveszítette a bátyját és kis híján maga is odaveszett. Pedig a kislány akkor mindössze két éves volt, édesapjával pedig minden kapcsolatot megszakított az anyja. A család 2006-ban Kréta szigetén töltötte a nyaralását, amikor a most 39 éves John Hogan teljesen váratlanul elvesztette az eszét és tombolni kezdett. Aztán felkapta a 6 éves Liamet, és kilökte a szálloda negyedik emeleti szobájának erkélyéről, a következő pillanatban pedig ráüvöltött Miára, a hóna alá kapta a gyermeket és vele együtt leugrott a rémisztő mélységbe.

Csodával határos módon mindketten túlélték a zuhanást, de Liam életét már nem lehetett megmenteni. Az orvosi szakvélemények alapján aztán Johnt felmentették a gyilkosság vádja alól, jelenleg egy zárt pszichiátriai kórházban kezelik elmebajjal - adta hírül a Daily Mail. Volt felesége, Natasha az eset után azonnal megindította a válópert és Miával együtt Ausztráliába költözött, ahol újra férjhez ment és most Richarddal van egy 3 éves közös kisfiuk is. A 41 éves asszont azonban máig megdöbbenti, Mia mennyire elevenen megőrizte a horrorisztikus éjszaka emlékét.

"Minden évben megünnepeljük Liam születésnapját, idén lett volna 13 éves, és léggömböket engedünk ki az óceán fölött" - mondja Natasha, de exférjéről többé hallani sem akar, sem annak családjáról, annak ellenére, hogy Mia rendszeresen kap tőlük képeslapokat és apró ajándékokat. Az eset azért kapott most újra nyilvánosságot, mert Natasha jelentősebb összeget adományozott annak a gyermekszervezetnek, amely annak idején neki is rengeteget segített, hogy túlélje a fájdalmas tragédiát és fia elvesztését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.