Az anya kapta rajta a pedofil pedagógust

A diáklány ágya alatt bujkált a matektanár

A megbeszéltnél hamarabb tért haza egy 16 éves diáklány anyja, amikor ő elvileg matekból kapott korrepetálást, és legnagyobb meglepetésére a tanárt nem az asztalnál ülve, hanem az ágy alatt bujkálva találta meg.

2013.07.30 13:46ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Felfüggesztették az állásából és rendőrségi eljárást indítottak egy 35 éves matematikatanár ellen az angliai Boltonban, amikor a korábban hazaérkező anyuka a 16 éves lánya ágya alatt talált rá a férfira. A tanár a félév utolsó napján, július 19-én bújt el a fiatalkorú lány szobájában, amikor azt hitték, senki nem lesz otthon, így aztán el lehet képzelni, mekkora volt a meglepetésük, mikor az anyuka betoppant.

A rendőrség szerint a férfi visszaélt a bizalmi helyzetével, az előzetes letartóztatásból óvadék ellenében kiengedték, az eljárást augusztus 15-én folytatják ellene - írta a Daily Mail. A 16 éves lány ugyanakkor kijelentette: akármi is történjen, megvárja a tanárt még akkor is, ha börtönbe kerül, és szabadulása után azonnal feleségül megy hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.