A diákok leplezték le a perverz tanárt

Szexért adott volna jobb jegyet a meleg prof

Szexuális szolgáltatásokért cserébe engedte volna csak át az egyik diákját egy gimnáziumban tanító professzor, ám most mégis ő húzta a rövidebbet.

2012.12.27 15:29ma.hu

Szexet követelt annak fejében, hogy átengedje ifjú hallgatóját egy horvátországi professzor a középiskolában, ám végül a rendőrség ölelő karjai várták a meleg vizsgáztatót. A diák valószínűleg sejthette, mi fog történni a tanár szobájában, mert videós üzemmódra állította a telefonját, a jelet pedig a termen kívül néhány diáktársa rögzítette, így szereztek bizonyítékot a homoszexuális tanár ellen.

A professzornak nemcsak a rendőrség vendégszeretetével kell szembenéznie, de a nyilvános megszégyenüléssel is: a szexuális ajánlatról szóló videó rövid időn belül az interneten kötött ki - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.