Egy iskolai feladathoz kellett a tanár laptopja

Véletlenül a pucér képeit is kölcsönadta a tanár

Eredetileg csak a laptopját szerették volna kölcsönkapni a diákok az egyik tanáruktól, ám annál jóval többet kaptak: dülledt szemmel meredtek a monitorra, amikor felfedezték a meztelen fotósorozatot.

2013.03.21 07:54ma.hu

Már felfüggesztették állásából azt az általános iskolai tanárnőt a szlovákiai Trencsénben, akinek diákjai végignézték és egymásnak körüzenetben továbbküldték a szexfotóit. A tanárnő egy iskolai feladathoz adta kölcsön a tanulóknak a laptopját, ám arról megfeledkezett, hogy a gépen ott vannak azok a képek is, amelyeken erősen alulöltözötten, ámde kifejezetten csábos pózokban feszít.

Az egyik képen például egy szexi harisnyában nyúlik el a kanapén, egy másikon viszont láthatóan teljesen meztelen, csak a hajával takarja a "látnivalókat". A gyerekek percek alatt felfedezték a képeket és nem kellett sok idő ahhoz, hogy futótűzként terjedjenek el az iskola diákjai között. A botrányt egy feldühödött szülő robbantotta ki, aki gyermeke postafiókjában felfedezte a képeket.

Hogy milyen büntetés várhat a tanárra, arra az austriantimes.at című osztrák hírhonlap nem tért ki, az illetékes oktatási tisztviselő egyelőre csak annyit mondott, hogy nyilvánvaló, hogy a gyerekek kezébe a koruknak nem megfelelő anyag került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.