Ilyenkor jobban fogynak a téli díszek?

Korai karácsony: van, ahol már árulják a betlehemet

Korán beköszöntött a karácsonyi szezon egy angliai boltba, de a környéken lakók ezen már meg sem lepődnek: az üzlet évek óta mindig a legmelegebb nyárban kezdi el árulni a karácsonyi kellékeket.

2013.07.22 17:38ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Noha még öt hónap van hátra karácsonyig, egy cornwalli üzletben máris megjelentek a kínálatban az ünnephez köthető termékek, köztük az adventi naptárok és a betlehemes készletek. A Truro nevű bolt vezetője, Roger Bush elismerte, hogy meglehetősen szokatlan az üzletpolitikájuk ezen része, de mint fogalmazott, abban bízik, hogy ki tudja használni a hőhullám hatásait a hűvös téli kínálattal.

Ráadásul nem beszél a levegőbe. "Évek óta sikeres karácsonyi vásárokat rendezünk az üzletben, és mi magunk is furcsállottuk, de a nyári hónapokban, amikor amúgy is több vásárlónk van, az emberek szeretnek jó minőségű karácsonyi árukat vásárolni" - magyarázta. "Tudom, hogy meglehetősen furcsának tűnik, hogy a legmelegebb időszak kellős közepén karácsonyi holmikat árulunk, de azt hiszem, van igény rá."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.