Mindenki szabadulna a nem kért ajándékoktól

"Jaj, még egy Adele-CD? Nem ezt akartam karácsonyra!"

Kevés rémesebb dolog van annál a karácsonyfa mellett állva, amikor valamelyik szerettünk boldogságtól sugárzó arccal adja át az ajándékát - azt, amire a legkevésbé sem vágytunk. Toplista a legkevésbé kívánt ajándékokról!

2012.12.28 16:29ma.hu

Adele vezeti a karácsonyi ajándékok negatív toplistáját, ami valljuk be, nem ad sok okot a büszkeségre. A netes kereskedők összesítései alapján legalábbis a brit énekesnő "21" című albuma szerepel a leggyakrabban a karácsonyt követő napokban a különböző kótya-vetye oldalakon, ami az év ezen szakaszában szinte egyenes összefüggésbe hozható a fa alatt talált, ámde legkevésbé sem várt ajándékok összetételével. Az ajándékosztás napján és az azt követő 3 napban több mint 47 ezer felhasználó dobta fel csak Angliában a netre vadonatúj Adele-CD-jét - derül ki a The Sun című bulvárlap összefoglalójából.

A dobogó második helyét a nyári, Londonban megrendezett Olimpia megnyitóján is fellépő Emeli Sande Our Version of Events című felvétele foglalja el, az ő CD-jét több mint 41 ezer különböző forrásból szerezhetik meg azok, akik nagyon is vágytak rá, de mégsem kapták meg. A One Direction Up All Night című albuma is csaknem 38 ezer személynek okozott mélységes csalódást.

Ami a filmeket illeti, ott a listát a Twilight vezeti 36 ezret meghaladó eladási számmal, de közvetlen a nyomában süvít 35 és fél ezer példánnyal a Batman - A sötét lovag című DVD. Az egyik legnagyobb online kereskedési oldal képviselője, Eren Ozagir annyit fűzött az eladásra kínált slágerdarabokhoz: "Szomorú, hogy ennyien eladják azokat a dolgokat, amiket az anyukák és apukák ajándékoztak."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.