Ki kivel, hol és mit?

Ők is csak emberek? Így karácsonyoztak a világsztárok!

A karácsony a szeretet ünnepe, teljesen természetes hát, hogy mindenki igyekszik azokkal tölteni, akik igazán fontosak a számára. De vajon hogy vannak ezzel a sztárok?

2012.12.27 18:29ma.hu

Egy átlagember sokszor ábrándozik arról, vajon milyen lenne, ha együtt tölthetne egy-egy napot a legnagyobb hírességekkel, a sokszor már-már unalmasnak mondható kollégák vagy rokonok helyett. Épp ezért egy átlagember valószínűleg meglepőnek tartja, hogy a sztárok épp ellenkezőleg vannak ezzel: miközben az év nagy részét a reflektorfényben töltik olyan hírességek társaságában, akiket a legtöbben csak távolról csodálhatunk, legalább karácsonykor megpróbálnak visszavonulni és az egyszerű rokonok, barátok között elvegyülni. Lássuk, kinek hogyan sikerült!

Ashton Kutcher és Mila Kunis

A sztárpár Kutcher családjánál töltötte az ünnepeket a People magazin beszámolója szerint, többen is látták őket, amint Iowában fagyasztott joghurtos édességet majszolnak édeskettesben.

Seal és Heidi Klum

Bár a rekedtes hangú énekes és gyönyörű modell felesége nemrégiben bejelentették válásukat és már külön költöztek egymástól, mégis együtt karácsonyoztak négy gyermekükkel, Lenivel, Henryvel, Johannal és Lou-val együtt. Sajtóértesülések szerint kifejezetten a gyerekek kérése volt, hogy legyen együtt az egész család.

Grafika: freedigitalphotos.net


Brad Pitt és Angelina Jolie

A sztárpár természetesen Amerikában ünnepelt, de nemcsak magukra gondoltak: több száz focikészletet, edzőruhát, bögréket és sapkákat osztottak szét egy gyermekáruházban, ahová gyermekeik, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne is elkísérték - a The Sun jelentése szerint.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

A brit trónörökös-pár ünnepi menetrendjét szigorú protokollszabályok határozták meg, ők mégis ki tudtak szakadni egy napra, amelyet Kate rokonságával, a Middleton családdal töltöttek. Ezt a palota sajtósai nyilatkozatban tették közzé, mondván, a pár egy privát napot tölt el Middletonékkal a család Bucklebury-i otthonában.

David és Victoria Beckham

A brit páros, akik egy ideje már Amerikában élnek, ahová a focistát a szerződése köti, a két otthonuk helyett egy harmadik helyszínt választottak a szeretet ünnepére: a Maldív-szigeteken koktélokat szürcsölve pihenték ki a mindennapok hajtását. A páros négy gyermekével együtt állítólag 11 éjszakát töltött el a szigetek egyik luxusüdülőhelyének számító One&Only Reethi Rah komplexumban, ahol 130 magánvilla, 12 tengerparti strand, 40 medence és egy hidroplán tartozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.