Sümegen pihente ki a sok munkát a színész

Képek - Előre rápihent MÁZS a karácsonyra

Megelégelte Mészáros Árpád Zsolt, hogy gyermekeit már alig látja a sok munka miatt, ezért úgy döntött: egy közös nyaraláson pótolja be az elveszett időnek legalább egy kis részét.

Deresre húzták MÁZS-t képgaléria

2012.12.10 10:29ma.hu

Mészáros Árpád Zsolt nem nagyon panaszkodhat, igaz, ideje sem lenne rá: a színház és a különböző fellépések mellett rengeteg idejét lefoglalja az étterme is, ami egyik oldalról remek dolog, a másikról viszont mégiscsak van árnyoldala. Az Operettszínház művésze képtelen annyit együtt lenni gyermekeivel, amennyit szeretne, ezért nem is lehet csodálkozni azon, hogy már alig várta, hogy legyen egymás után 3 szabadnapja, amit kizárólag a családjával tölthetett - természetesen megfelelő környezetben!

Olyan helyet kerestem, ahol a 6 éves Rózsa lányom barátkozhat a lovakkal. Pár hónapja még félt tőlük, de most már örömmel közelít feléjük. A Várkapitány istállójában - természetesen királylányos ruhában - fel is ült a lóra, persze még csak velem együtt” – meséli MÁZS. "Mivel korábban lovagokat és kapitányt is csak a mesében és a filmeken láttak a gyerekeim, ezért nagyon meglepődtek, amikor lovagi ruhában jelentek meg mellettük, sőt apa is felvett egy ilyet. Mersének pedig akkor nyílt igazán nagyra a szeme, amikor hatalmas fegyverek kerültek elő" – emlékezett mosolyogva.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A sümegi Kapitány hotelben más "harci" feladatok is vártak az izgatott gyerekekre és persze szüleikre: kipróbálhatták a számszeríjat, az óriáskardot, a bárdot, de még dobócsillaggal is gyakorolhattak. A színésznek ráadásul megígérték az "igazi" lovagok, hogy szorgalmas gyakorlás után akár őt magát is középkori lovaggá fogadják. Igaz, egyelőre a hősök helyett még a "rosszfiúk" oldalán áll, családja ezért nem késlekedett deresre húzni őt. A bosszú sem maradhatott el: a környékbeli hegyekben tett kirándulás után MÁZS a vízbe dobálta a gyermekeit, akik viszont ezt kevésbé tartották büntetésnek, mint apjuk a derest.

Mindkét gyermekem nagyon mozgékony, így le sem tudtam volna őket kötözni. Amikor medenceközelbe értek, fel se ocsúdhattam, már benn is voltak a vízben! Merse, aki még csak most lesz két éves, véletlenül sem akart lemaradni nővérétől, próbálta ugyanazokat a dolgokat csinálni: ugrált, locsolt, csúszdázott. Mindkettőjüknek bőven kijutott a szórakozásból, még úgy is, hogy Rózsa az állatok szerelmese, Merse viszont inkább vérbeli művészlélek" - mesélte elégedetten a színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.