Most már tényleg bármikor jöhet a kisherceg(nő)

Friss: Katalin hercegné végre bevonult a kórházba

Hetek óta izgatottan találgatja mindenki, mikor fog végre megszületni a hercegi pár első gyermeke, de Katalin ezidáig semmi jelét nem adta, hogy megindult volna a szülés. Hétfő reggel viszont megtört a jég!

Szülésre várva... - mikor érkezik a trónörökös? képgaléria

2013.07.22 09:23ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Hetek óta szobroznak a világ legnagyobb sajtóorgánumainak képviselői az a londoni kórház előtt, ahol annak idején többek Vilmos herceg is meglátta a napvilágot és ahol a hírek szerint Katalin hercegné is szülni fog. A trónörökös felesége azonban eddig nem bukkan fel a kórház közelében, közben pedig már olyan hírek kezdtek terjengeni, hogy nem is ott hozza a világra az első gyermekét, hanem szülővárosa közelében, a felhajtástól távol.

Hétfő reggel azonban végre bevonult a St. Mary kórházba, ahol Marcus Setchell szülész vette a kezelésébe - ő segítette a világra a most megszületendő kis herceg vagy hercegnő édesapját is. A legifjabb trónörökös érkezése tehát akár már órákon belül megtörténhet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.