Egy hete szobroznak, Katalin szülésére várva

Royal-baby: kihaltak az unalomtól a fotósok

Alighogy lezárták a londoni St. Mary Kórház parkolójának egy részét, a világ legnagyobb sajtóorgánumainak képviselői ellepték a környéket. Egy hét után viszont igencsak unják már a tétlenséget.

Szülésre várva... - mikor érkezik a trónörökös? képgaléria

2013.07.11 10:35ma.hu

Egy hete szobroznak a világ legnagyobb hírügynökségeinek fotósai a londoni St. Mary kórház parkolójában, így nem csoda, ha előbb csak a türelmük fogyott el, mostanra pedig már olyan mértékű unalom tört rájuk, hogy lassan már ők maguk is kezdenek kételkedni abban, előbújik-e valaha Katalin hercegné és Vilmos herceg első gyermeke. Tény, hogy nem lehet túl felemelő élmény egész nap a szinte néptelen kórházi szárnyat fürkészni, ahol legfeljebb az megy eseményszámba, ha új portás lép szolgálatba a bejáratnál.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Több operatőr például a legjobb látószög érdekében odatelepített szobalétrájára már kis cédulát akasztott ki, melyen arról tájékoztatja kollégáig, hogy igény esetén szívesen bérbe adja a "magaslest", de olyan is akad, aki szíves örömest elcserélné az alumíniumdarabot egy Mars szeletre - olvasható a cetlin. A fotósok jelentős része napok óta nem evett rendes ételt, mert sokan attól félnek, hogy lemaradnak a szenzációt ígérő képekről, ha túlságosan eltávolodnak a helyszíntől, a közelben viszont csak néhány édességárus telepedett le, hogy legalább a dolgozó nép vércukorszintje ne essen le túlzottan.

Biztatásképp innen csak annyit üzenhetünk nekik, akik végeredményben értünk és Önökért is dolgoznak - hisz lehet tagadni, de mindenki kíváncsi az új trónörökösre, aki kiüti a 3. helyről Harry herceget -, hogy kitartás, már nem lehet sok hátra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.