Mancsával bökött a házikedvenc a névre

Royal bébi: a kutya adja Vilmos és Katalin gyerekének a nevet?

Konzultáltak a királynővel, kutatták a családfában előforduló neveket, kérdezgették a barátokat... - de végül lehet, hogy a kedvenc kutyájuk "mondta meg", hogy hívják a hercegi pár leendő gyermekét?

Katalin és Vilmos, a leendő szülők képgaléria

2013.07.10 12:08ma.hu

A fogadóirodákban a Victoria és Alexandra, illetve fiú esetén a George a kedvenc név, amire a leendő kis hercegnőnek vagy hercegnek tippelnek a hívek, de ahogyan a baba nemét, úgy a nevét is szigorú titokban tartják a születésig a Buckingham-palotában. Ha azonban egy csöppnyi igazság is van a Sunday People című bulvárlap értesülésében, akkor könnyen lehet, hogy felesleges volt az esélyeket logikus alapon latolgatni, mert az újszülöttnek Lupo, Katalin hercegné és Vilmos herceg fekete kutyusa választott nevet a számos szóba jöhető variáció közül.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A lap úgy tudja, hogy a hercegi pár névválasztós játékot játszott a kutyával, melynek során a lehetséges neveket egy-egy papírlapra írták fel, majd elszórták a kutya előtt a padlón és a mancsával kellett kiválasztania a számára szimpatikusat. "Többször is ugatást lehetett hallani, de senki sem tudja, Lupo melyik nevet választotta" - hivatkozott egy meg nem nevezett, ámde bennfentes forrásra a Sunday People.

A fogadóirodákban a legkisebb, 4:1 arányú nyereményt azoknak fizetik, akik voksukat az Alexandrára és a Victoriára adták, 6-szoros nyereménnyel kecsegtet a Charlotte, és meglepő módon 8-szorosan fizetnek, ha a baba Diana vagy Elizabeth lesz - vagyis ezekre ennyivel kisebb esélyt jósolnak. Fiúnevek közt 10:1-hez fizetnek a George-ra, ennek dupláját kapják helyes tipp esetén a James-hívők, aki pedig úgy gondolta, John lesz a gyermek neve, a tétjének 33-szorosát kapja vissza győzelem esetén.

A királyi ház szóvivője elutasította, hogy reagáljon a kutyás névválasztásról szóló hírekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.