Véletlen nyelvbotlás árulta el a baba nemét

Hoppá: elszólta magát Katalin hercegné, lánya lesz? + KÉPEK!

Bár elharapta a szót, de későn kapott észbe Katalin hercegné, így könnyen elképzelhető, hogy valóban elárulta a szíve alatt hordott gyermek nemét. Ha igaz a gyanú, akkor volt értelme a trónöröklés rendjét a nőkre szabni!

Katalin hercegné elhagyhatta a kórházat képgaléria

2013.03.06 09:05ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Nem sikerült időben elharapnia a szót, így nagyon úgy tűnik, hogy Katalin hercegné akarata ellenére kikotyogta a nyáron megszülető gyermeke nemét. Vilmos herceg hitvese kedden Grimsbybe látogatott, ahol az egyik rajongója egy játékmackót nyomott a kezébe. "Köszönöm, ezt elteszem, hogy odaadjam a l..." - hallgatott el hirtelen, majd amikor egy másik jelenlévő rákérdezett, hogy azt akarta-e mondani, hogy "lányomnak", akkor azt felelte: "ezt nem mondjuk el".

A szülés júliusra várható, ami azt jelenti, hogy elvben már valóban tudhatja a hercegi pár a baba nemét, mégis Katalin kitart amellett, hogy még nem tudják, kislány vagy kisfiú érkezik a királyi családba. Érthető hát, ha világszerte mindenki az árulkodó jeleket keresi, és ez a bizonyos "d" betű, a lány angol megfelelőjének, a daughternek az első betűjeként bizony árulkodó jel volt a javából.

A királyi ház hagyományainak megfelelően azonban nem valószínű, hogy hivatalosan még a szülés előtt bejelentenék a gyermek nemét. Arról azonban a hercegné mosolyogva számolt be, hogy a gyermek már igen izgága a pocakjában, sokszor rugdossa őt, a Grimsbyben összegyűlt emberek pedig a 3 órás várakozás ellenére - a helikopter a sűrű londoni köd miatt nem tudott időben felszállni és elindulni - elégedettek voltak Katalin kedvességével és barátságos viselkedésével - számolt be a The Daily Telegraph című brit lap.

Még több hír Katalin hercegnéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.