"Szép üzenettel bír a környezet védelméért"

Viselhetné többször is a ruháit Katalin hercegné

Vivienne Westwood brit divattervező szerint Katalin cambridge-i hercegnőnek többször is viselnie kellene egy-egy ruháját nyilvános alkalmakkor, hogy segítse a környezet védelméért vívott harcot.

Katalin hercegnő a legjobban öltöző híresség képgaléria

2013.02.18 16:29MTI

"Szerintem nagyszerű lenne, ha újra és újra megjelenne ugyanazokban a ruhákban a nagyközönség előtt, mert ez egyrészt nagyon jó a környezetre nézve, másrészt szép üzenettel bír" - fogalmazott Westwood a Londoni Divathétre megálmodott vasárnapi Red Label show-ja előtt Katalin hercegnéről és öltözködéséről.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Mint hozzátette, "ha már úgy is annyi energiát fektetünk egy olyan ruha megtalálásába, amely igazán jól áll nekünk, akkor érdemes azt többször is viselni".

Kate Middleton, aki 2011-ben házasodott össze Vilmos herceggel, kifinomult ízlésének hála hamar kivívta a divatrajongók elismerését. A cambridge-i hercegné ugyanakkor előszeretettel visel egy ruhát több alkalommal is, heves vitát kiváltva ezzel a brit médiában arról, hogy a gazdaságos megoldás dicséretre méltó viselkedésnek vagy egyszerű divatbaklövésnek számít-e.

Westwood a vasárnapi bemutatón Julian Assange, a WikiLeaks portál alapítója iránti elkötelezettségének is hangot adott pólójával, amelyen saját arcképe volt látható "Én vagyok Julian Assange" felirattal. A veterán tervező "hősnek" nevezte Assange-ot, és elmondta, hogy háromezer fontot (egymillió forintot) gyűjtött számára a pólók eladásából.

Assange hat hónapja kért és kapott menedékjogot Ecuadortól, de továbbra sem tudja elhagyni a dél-amerikai ország londoni képviseletét, mert Nagy-Britannia minden bizonnyal elfogná az ellene Svédországban nemi erőszak miatt kiadott letartóztatási parancs alapján. Az ausztrál állampolgárságú férfi elsősorban attól tart, hogy Stockholm kiadná őt az Egyesült Államoknak, ahol a titkos diplomáciai és katonai dokumentumok kiszivárogtatások miatt életfogytiglani börtönbüntetés fenyegeti.

Még több hír Katalin hercegnéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.