Katalin bármelyik percben kórházba vonulhat

Már nem lehet a kórház előtt parkolni: ugrásra kész a királyi szülészet

Lezárták a londoni Szent Mária kórház bejáratához legközelebb eső négy parkolót, bár még két hét hátravan Katalin hercegné várható szüléséig. A korlátozás július végéig érvényben marad.

Katalin és Vilmos, a leendő szülők képgaléria

2013.07.02 14:36ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Négy parkolóhelyet már fizetés ellenében sem lehet igénybe venni a hónap végéig a londoni Szent Mária kórház Lindo szárnyában, a helyeket ugyanis mostantól lefoglalták a királyi család tagjainak. Bár Katalin hercegnének hivatalosan még két hete van a szülés várható időpontjáig, a palota nem bíz semmit a véletlenre - ada hírül a Daily Mirror című brit lap. A tilalmat csak július 31-én oldják fel - derült ki a SkyNews című hírműsorból.

Cambridge hercegnéje már korábban úgy döntött, követi a királyi hagyományokat és ugyanott hozza világra gyermekét, ahol 31 évvel ezelőtt Diana is megszülte Vilmost, ráadásul ha minden jól megy, akkor természetes szülésre lehet számítani. A szülést Marcus Setchell fogja levezetni, aki már épp készült nyugdíjba vonulni, amikor befutott hozzá a telefonhívás és arra kérték, Katalin első gyermekét még vállalja el - így a 70 éves orvos elhalasztotta a visszavonulást.

A baba neme és neve továbbra is titok, ezt csak a megszületés után fogja bejelenteni Vilmos herceg.

Még több hír Katalin hercegnéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.