Beragadt a feje a szélvédőbe

Csoda, hogy túlélte a balesetet szélvédővel a nyakán - VIDEÓ!

Csodával határos módon élt túl egy karambolt egy kínai nő, aki a nyakánál fogva beszorult a kocsi szélvédőjébe, miután fejével áttörte azt.

2013.07.20 14:59ma.hu

A nő egy személyautó anyósülésén utazott, ami hátulról belehajtott egy teherautóba. Mivel nem volt bekötve, előrerepült és fejével áttörte a szélvédőt. A kiérkező tűzoltóknak először ki kellett vágniuk az eszméletlen sofőrt, mielőtt megkezdhették a nő különleges nyakravalójának levágását.

A hivatalos jelentések szerint mind a sofőr, mind az ablakot áttörő nő hamarosan elhagyhatja a kórházat.

A hónap elején Tajvanban hasonló szerencséje volt két autó utasainak is. Egy 71 éves bácsi elaludt a volánnál és autójával a szemközti sávba hajtott, majd frontálisan ütközött egy fával. Ezután a jármű 180 fokos fordulatot vett és becsapódott egy szabályosan haladó autó szélvédőjébe. Az aluszékony nyugdíjas túlélte a baleset, akárcsak az áldozattá váló autó utasai.
 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.