A rendezőt még keresik

Reese Witherspoon teljesen bevadul

Főszerepet kap Reese Witherspoon a Nick Hornby angol író forgatókönyve alapján készülő Wild (Vad) című filmben, melynek forgatása még nem kezdődött el: egyelőre keresik a rendezőt.

2013.07.18 14:50MTI
Fotó: MTI

Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő játssza a főszerepet a Nick Hornby angol író forgatókönyve alapján készülő Wild (Vad) című filmben. A film Cheryl Strayed azonos című regényének adaptációja, az ősszel kezdődő forgatási munkálatokhoz egyelőre még rendezőt keresnek.

Cheryl Strayed amerikai író bestsellerében saját vándorlásáról számol be, amelyet az 1990-es években tett meg az Egyesült Államok nyugati partvidékén lévő több ezer kilométeres Pacific Crest Trail túraútvonalon. Strayed akkor huszas évei közepén járt, férjétől elvált, drogokkal élt és édesanyja hirtelen, rák miatt bekövetkezett halála után telve volt félelemmel. Egyedül vándorolt a sivatagokon és magas hegycsúcsokon át vezető útvonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.