I feel good

Videó: gyanútlan liftezőkre csap le a trió

Mindenkinek jár a mosoly - véli néhány lelkes zenész, ezért liftekben gerillaakcióznak.

2013.07.13 11:30ma.hu

A SoulPancake trió a gyanútlan liftezőket lepi meg, akik unottan szállnak a személyfelvonó aprócska helyiségébe. Szerintük ugyanis mindenkinek jár a jó kedv. Előbb-utóbb egyébként minden "utas" arcára mosolyt csalnak, nézze meg a videót!

Hallgassa meg eredetiben a dalt!

Egyáltalán nem volt vicces a liftes szellem

A legborzalmasabb kandikamerás tréfának titulálta olvasóink többsége azt a videóösszeállítást, ami fél évvel ezelőtt ütötte fel a fejét és terjed szélsebesen a világhálón, mások viszont inkább viccesnek találták az ártatlan résztvevők reakcióit a váratlan esemény láttán. A kész átverés show brazíliai csapata egy liftet használt helyszínként, amit előzetesen kicsit átalakítottak, ott húzta meg magát a szellemlány a színre lépéséig. Önnek bejött ez a poén?

Négy napra ejtette foglyul a szálloda liftje

Még tavasszal írtunk arról, hogy csak a korábban kapott különleges katonai kiképzésnek köszönheti, hogy életben maradt az a szállodatulajdonos, aki négy napra étlen-szomjan beszorult a saját liftjébe. "Eltörtem egy kis üvegdarabot a lift ajtajában, így egy kevés friss levegőhöz jutottam, aztán megpróbáltam leszedni a fülke tetejét, hogy azon keresztül kimásszak, de az nem sikerült. Ostobaság volt tőlem egy üres szállodában mobiltelefon nélkül a liftbe beszállni..." - mondta az 58 éves Thomas Fleetwood. Ha kíváncsi, hogy szabadult ki az üzletember, itt elolvashatja >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.