Csoda

Háromnaponta tojik tojást egy kakas Indiában

Az India Uttar Prades államában egy kakas állítólag minden harmadik napon tojást rak.

2013.07.04 12:35MTI

A kakas gazdájának háza körül tömegek gyülekeznek, egyesek pénzt is ajánlanak, mivel az állatot isteni ajándéknak vélik - írta a The Asian Age indiai napilap riportja.

Helyi állatorvosok javasolták, a "csodakakast" bocsássák egy kutatóintézet rendelkezésére, hogy az orvosok megvizsgálhassák, mi okozza a jelenséget. Nem tudni, végül így lesz-e.

A riport szerint Ramhet Ravat, a tartomány Dharkuijjan városának lakója két héttel ezelőtt vásárolta az állatot, és meg szerette volna főzni. Egy éjszakára kosárba tette, hogy másnap levágja és elkészítse. Ám reggel, ahogy felemelte a kosár fedelét, legnagyobb döbbenetére azt látta, a kakas tojást tojt. Az elképedt Ravat hívta a szomszédokat, hogy megállapítsák, nem tyúkot vett-e véletlenül. Mindenki egyetértett, hogy a szárnyas hímnemű, gazdája pedig úgy döntött, egyelőre nem vágja le. Három nappal később a kakas ismét tojást rakott, és ez így megy azóta is minden harmadik napon.

A csodakakas híre futótűzként terjedt, a kíváncsi tömeg pedig ott tolong Ravat háza körül, hogy legalább egy pillantást vethessen a kotlós kakasra - tudósított az újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.