Egy véletlen rendőri ellenőrzésen bukott le

Több mint 13 ezer darab tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi

Több mint 13 ezer darab tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi, aki egy véletlen rendőri ellenőrzésen bukott le.

2012.07.19 11:30MTI

A Zalaapátiban dolgozó körzeti megbízott szerda késő este figyelt fel egy lakatlanul álló háznál pakolászó férfira, akit igazoltatott. A férfi jogszerűen tartózkodott az ingatlanon, azonban az épületben talált harminchét kartondoboz tojással nem tudott elszámolni.

Kiderült, hogy a több mint 13 ezer darab tojás az igazoltatott munkahelyéről, a közeli mezőgazdasági telephelyről származik, és a teli dobozokat engedély nélkül hozta el.

A rendőrség a nagy mennyiségű tojást lefoglalta, majd visszaadta a munkáltatónak. A férfit - aki részletes beismerő vallomás tett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.