Kétesélyes helyzet

Lebeszélte a boltos a rablót: "nem akarod megtenni" - videó!

Már a bolt ajtajában volt az eltakart arcú rabló, mikor az üzletvezető felismerve a helyzetet, elővette minden bátorságát és pszichológiai tudását...

2013.06.22 15:53ma.hu

A Dollar General nevű amerikai bolthálózat egyik üzletének ajtajában történt a szokatlan eset. Miután besétáltak a bolt dolgozói, az üzletvezető észrevette, hogy egy fegyverrel felszerelt férfi követi őket. Nem tudott mást tenni, mint próbált szemkontaktust felvenni vele, de az ismeretlenen napszemüveg volt, így hát megpróbálta lebeszélni a gazfickót törvénybe ütköző tervéről. Addig-addig bizonygatta a majdnem-tettesnek, hogy nem jó amit csinálni akar, hogy az inkább felhagyott minden tervével, és sarkon fordult. A boltos ekkor bezárta az ajtókat és hívta a rendőrséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.