Ketten hajléktalanok

Rendőrkézen a fiatal rablóbanda

Általában 10-15 év körüli, vékony fiúkat szólított meg az a négy fiatal rabló, akiket a napokban fogtak el a XIX. kerületi rendőrök. Ketten közülük hajléktalanok.

2013.06.19 11:11Havariapress

Nemrégiben fogtak el a kispesti rendőrök egy 19, egy 17 és két 16 éves fiatalt, akik az eddigi adatok szerint május 23-a és június 11-e között több rablást is elkövettek, elsősorban a Kőbánya-Kispesti buszvégállomáson és vasútállomáson, Kőbánya-Alsó és Felső vasútállomáson, az Örs Vezér téren és az M2-es metró vonalán. 

Jellemzően 10-15 év körüli vékony fiúkat szólítottak meg, aprópénzt és cigarettát kértek tőlük, majd egy ezüstszínű rugóskéssel értékeik átadására kényszerítették őket. Ha a gyerekek nem adták át értékeiket, a banda egyik tagja megverte őket.
 
A négyes két tagja hajléktalan, a megtámadottak elmondása szerint kellemetlen szaguk volt. A rendőrök meggyőződése szerint a társaság több hasonló bűncselekményt is elkövetett, ezért további sértettek jelentkezését várják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.