Innen oda, onnan ide

Fegyverrel rontott be a pénzintézetbe - sorozatrablót keres a rendőrség

Fegyveres támadó rabolt ki egy pénzintézetet Budaörsön. A biztonsági kamera rögzítette a rablást, feltehetően két másik pénzintézetet is a felvételen megörökített férfi rabolt ki a napokban, Pest megyében.

2013.06.17 18:03Havariapress

Hétfőn dél körül jelent meg egy kantáros munkásnadrágot és sötétkék baseballsapkát viselő férfi az egyik budaörsi pénzintézetben: fegyverrel kezében fenyegetőzött, s pénzt követelt. A támadó a zsákmányával, nagyobb összegű készpénzzel elmenekült, a rablás során senki nem sérült meg.

A rablást megörökítette a pénzintézet biztonsági kamerája. A felvételeket, melyeken jól látható a rabló, a rendőrség közzétette honlapján, a police.hu-n. A nyomozók úgy gondolják, a férfi az, aki a múlt héten két Pest megyei helyszínen is lecsapott hasonló módszerrel.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rablás miatt folytat nyomozást. A rendőrség kéri, aki a támadóról, illetve bűncselekményekről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Pest Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 107-es, 112-es hívószámok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.