8 bűncselekményt elismert

16 éves sorozatbetörőt fogtak Szabolcsban

A gyanú szerint nyolc betöréses lopást követett el Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén az a 16 éves kispaládi fiú, akit pénteken fogtak el a rendőrök.

2013.03.04 11:03MTI

Tamásné Berki Bianka, a térségi rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a fiatal december és február között Kispaládon, Botpaládon, Sonkádon, valamint Kölcsén ajtó- és ablakbefeszítéssel, valamint tetőbontással tört be lakóházakba és vendéglátóegységbe, ahonnan különböző értékeket, vagyontárgyakat lopott el.

Az elfogott fiatal a gyanúsítotti kihallgatása során nyolc bűncselekmény elkövetését ismerte el. A fiút a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.