Osztálytársa anyja kényszerítette a kisfiút

11 éves apától lett gyereke a 36 éves nőnek

Szexuális együttlétre kényszerítette több ízben is egy 36 éves nő a gyereke 11 éves osztálytársát,majd amikor terhes maradt a kisfiútól, megfenyegette, ha bárkinek szól.

2013.06.18 10:27ma.hu

Bíróságon kell felelnie tettéért egy 36 éves új-zélandi nőnek, aki 11 éves fia osztálytársát rontotta meg. A most már 12 évessé cseperedett fiúcska a barátját látogatta meg egy évvel ezelőtt, amikor a nő elcsábította őt és bevezette a szex rejtelmeibe, majd az eset több alkalommal megismétlődött, a gyermek elmondása szerint a nő kényszerítette őt a szexuális aktusra. Az egyik ilyen együttlét után felfedezte, hogy teherbe esett, ekkor állítólag megfenyegette a fiút, hogy nehogy el merje bárkinek is mondani a történteket.

Fotó: freedigitalphotos.net

A gyerek azonban egy idő után már nem tudta magában tartani a súlyos titkot, ezért az iskola igazgatójához fordult, aki a beszámolót hallva riasztott az aucklandi rendőrséget és a gyermekvédelmi szakszolgálatot. Utóbbiak elvették az anyától az időközben világra jött kisbabát és állami gondozásba vették. A Stuff című új-zélandi lap szerint amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban a 11 éves fiú a kisbaba apja, akkor ő lesz minden idők legfiatalabb kispapája a szigetországban.

Új-Zélandon évente mintegy ötezer esetben nem kerül név a születési anyakönyvi kivonaton az apa rovatba. Bár a legfiatalabb szülők rekordját nem tartják nyilván, a statisztikák szerint 2008-ban 11 apa szerepelt a hivatalos iratokban, aki még nem töltötte be a 15. életévét, egy évvel korábban 15-en voltak. Az anyáknál egy 2006-ban szült lány tartja a rekordot, 11 éves volt, amikor világra hozta a gyermekét, de egy évvel később egy 12 éves lány is szült.

Az extrém korkülönbséggel történő szexuális zaklatás sem ismeretlen Új-Zélandon. A múlt évben egy 45 éves nő került börtönbe, aki egy 15 éves fiút erőszakolt meg. 2009-ben egy 36 éves nőt ítéltek egy év háziőrizetre és 200 óra közmunkára a fia 15 éves barátjával folytatott szex miatt, 2007-ben három évre ítéltek egy nőt hat rendbeli erőszak miatt, aki két kiskorú fiúval egy istállóban szexelt, két évvel korábban pedig egy 23 éves nő kapott 240 órányi közmunka-büntetést és kilenc hónap felügyeletet, miután lefeküdt egy 13 éves fiúval, de állítása szerint úgy tudta, a gyerek 17 éves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.