Nem volt pénze rózsákra, szakajtott egy csokorral

Élő adásban lopott virágot a szerelmes férfiú

Kirúgta a barátnője, ezért a csalódott férfi úgy gondolta, egy csokor rózsával talán kiengesztelheti még. Pénz híján viszont csak a lopás jöhetett neki szóba - de rossz helyet választott.

2013.06.10 17:54ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Nem volt elég Andrzej Czapkának, hogy a barátnője kidobta, még a rendőrség is rászállt, ráadásul pont azért, mert a szerelmét akarta visszaszerezni. Természetesen a rendőrségnek nem azzal volt baja, hogy szerette volna kiengesztelni szíve hölgyét, hanem a módszerrel és annak egyes részleteivel. A csalódott hősszerelmes ugyanis azt még kifundálta valahogyan, hogy a nők általában örülnek a rózsának, sőt, minél több van belőlük, annál inkább boldoggá teszi őket a virág, ám az már fejtörést okozott neki, hogy nem volt rá pénze.

Túl sokáig mégsem gondolkozott a dolgon, betért az útjába eső első virágüzletbe, ahol felkapott egy csokorra való gyönyörű virágot és futólépésben távozott onnan. Pechjére azonban az egyik lengyel televíziócsatorna épp a virágüzlet előtti téren forgatott, amit a hősszerelmes nem vett észre, a kamera viszont annál inkább "látta" őt, ami épp elég volt ahhoz, hogy ne tudja letagadni tettét.

Elfogása után a tolvaj a rendőrség előtt is beismerte, hogy nem vette észre a forgatócsoportot, mentségéül pedig csak azt tudta felhozni, hogy mindenképp vissza akarta szerezni a barátnőjét. Hogy mekkora büntetésre számíthat, arról a helyi beszámolók nem szólnak, de ezek után kérdéses, hogy a szerelme akart-e még hallani róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.