Nem tudta, hogy párja megkéri a kezét

Élő adásban saját eljegyzését olvasta fel a gyanútlan híradós

Láthattunk már számtalan fantáziadús - és kevésbé fantáziadús - lánykérést, ám olyan eddig még nem fordult elő, hogy valaki szó szerint a hírekből tudta meg, hogy eljegyezték. Sőt: saját maga olvasta fel!

2013.03.20 15:30ma.hu

"Van néhány abszolút friss hírünk is. A Fox54 ezekben a percekben tudta meg, hogy a Huntsville-i Hírek műsorvezetőjének élő adásban fogják megkérni a kezét" - olvasta fel rezzenéstelen arccal a súgógépről Jillian Pavlica, a fent nevezett amerikai televíziócsatorna hírolvasója. A váratlan hír elsőre fel sem tűnt neki, hisz nem először történt már meg, hogy az előzetes adásmenettől eltérő eseményt kellett felkonferálnia, így aztán érthető, hogy beletelt néhány másodpercbe, mire felfogta, miről is van szó.

Eközben két műsorvezetőtársa észrevétlenül elillant mellőle, így amikor Jillian újra felnézett, akkor esett csak le neki a tantusz, hogy párja közeledik felé a reflektorok és kábelek között egyensúlyozva. Talán senki nem veti később sem a szemére, hogy ezen a ponton elcsuklott a hangja és nem tudott tovább beszélni, de erre nem is volt szükség, mert akkor már kedvese, Vince vette át a szót.

"Hello, kedvesem! Az elmúlt években gyakran beszéltünk már erről. És évekkel ezelőtt azt mondtad nekem, legyek türelemmel, el fog jönni a mi időnk. Végül minden apró részlet a helyére került. Nem tudok elképzelni többé egyetlen napot sem az életemben, hogy ne melletted ébredjek fel!" - mondta a férfi, a stúdióban álló stábtagok pedig visszafojtott lélegzettel várták Jillian válaszát. Amikor elhangzott a várva várt "igen", a híradó helyiségében tapsvihar tört ki, majd Jillian kollégája fülig érő vigyorral jelentette be az időjárás-előrejelzés bevezetéseképp: "itt a Fox54, és 100 százalékos annak a valószínűsége, hogy ma este örömkönnyek fognak hullani".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.