Ejtőernyőzés közben kérték meg JWoww kezét

Eljegyezték a Jerzy Shore sztárját!

Eljegyezték az MTV legnépszerűbb realityje, a Jersey Shore sztárját, Jenni "JWoww" Farley-t! A nemrég anyává vált Snookival közös műsort forgató guidának ejtőernyőzés közben kérte meg a kezét barátja, Roger Matthews.

2012.09.28 14:29ma.hu
Fotó: RedLemon

Megtörtént, amiről eddig csak pletykáltak a bulvárlapok és a rajongók egyaránt: az MTV világszerte sikeres Jersey Shore című suttyórealityjének sztárját, JWoww-t eljegyezte barátja, Roger Matthews.

Matthews ráadásul nem mindennapi módon bökte ki a Kérdést: éppen ejtőernyőztek, mikor megkérte JWoww kezét.

Ez több, mint amit valaha reméltem” - mondta a Jersey Shore guidája az InTouch magazinnak, amely egy fotót is közölt az ötkarátos gyémántból készült gyűrűről.

JWoww egyébként korábban twitterén tagadta, hogy el lennének jegyezve barátjával, ám azt is hozzátette, reméli, egyszer valóban megtörténik a lánykérés. Nos, most úgy tűnik, elérkezett a várva várt nap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.