Még a legnagyobbak is megijedhetnek

"Ááá, egy egér!" - félbeszakadt az élő adás

Félbe kellett szakítani az egyik legnagyobb presztízsű rádióadó időjárás-előrejelzését, amikor a hírolvasó előbb felsikoltott, majd mentegetőzni kezdett egy egér miatt.

2013.01.02 07:29ma.hu

Épp az időjárás-előrejelzést olvasta fel a BBC Three Counties rádiócsatornáján Kate Kinsella, amikor a hallgatók legnagyobb megrökönyödésére váratlanul felsikoltott, és zavartan mentegetőzni kezdett. "Időről időre szélviharok alakulhatnak ki a délután folyamán. A jó hír az, hogy... ahh! Bocsánat, csak egy egér futott át előttem a stúdióban" - hangzott a meglehetősen szokatlan előrejelzés.

Az első riadalom után Kate elmondta, hogy az egér a számítógép monitorán bukkant fel, majd leesett a billentyűzetre és onnan szaladt tovább. "A szó szoros értelmében az ISDN-vezetéken gyalogolt végig előttem" - erősítette meg később Iain Lee műsorvezető is a furcsa eseményt.

A döbbent hírolvasónő a néhány pillanatnyi sokk után végül összeszedte magát, és még a humorérzékéről is tanúbizonyságot tett, mert így fejezte be a hírt: "Ez volt az időjárás-előrejelzés, egy egérrel együtt."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.