A mentők vitték kórházba a sokkot kapott lányt

Elájult a diáklány: döglött egér volt a chips között

Szó szerint elájult az a diáklány, aki szinte az utolsó falatig gyanútlanul csipegette a zacskóból a chipset, ám végül valami egészen más akadt a kezébe.

2012.07.03 17:29ma.hu

A buszon ájult el az éhes Francesca Albina, de nem azért, mert nem volt mit ennie, épp ellenkezőleg: a korábban vásárolt chipses zacskó a kelleténél többet is tartalmazott, és nem sült krumpliból. A 20 éves olasz diáklány a csomag aljára érve egészen mást talált.

"Kicsúszott a talaj a lábam alól, amikor a chips végére érve valami furcsát éreztem a kezemmel. Kihúztam a zacskóból és megláttam a döglött egeret - abban a pillanatban elájultam" - mesélte a lány, akit a mentők vittek kórházba. Bár már lábadozik, és képes újra enni is, az biztos, hogy chipest még jó darabig nem fog kívánni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.