Kiskutyával zsarolt alamizsnát egy koldus

"Fizessen, vagy megeszem a kölyköt!"

Egy öt hetes kutyakölyök megevésével fenyegetőzött egy koldus, így csikart ki alig párezer forintnyi összeget egy fodrászüzlet tulajdonosától. Azt mondta, már nagyon éhes és nincs más lehetősége.

2013.05.17 08:25ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Ötezer forintnyi váltságdíjat követelt, de végül be kellett érnie 3500-nak megfelelő összeggel egy dél-afrikai koldusnak, aki egy fodrász szalonjába tévedt be és könyöradományért zsarolta az ott dolgozó Rina Uys nevű nőt. A koldus azzal fenyegetőzött, hogy ha nem Rina nem ad neki pénzt, akkor megeszi az öt hetes kuvasz kölyköt, amelyet a kabátja alól húzott elő. A nyüszítő állat láttán az elborzadt nőnek nem volt más választása, 150 Randot adott neki, mire a koldus átadta neki a riadt kölyköt.

A rendőrség most keresi a kegyetlen hajléktalant, a kiskutya viszont időközben új gazdira talált Rina egyik barátjánál, miután az állat eredeti gazdájának kilétét nem sikerült kideríteni - írta az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "Ő most már egészséges és boldog. Borzalmasan mélyre kell süllyedni ahhoz, hogy valaki azzal fenyegetőzzön, hogy megeszik egy kiskutyát!" - mondta a fodrász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.