A jegygyűrűjét kereste a balkonon

Nászútja második napján zuhant a halálba az ifjú feleség

Szinte még meg sem érkeztek a nászútjukra, amikor az ifjú férj máris elveszítette a feleségét: a fiatal nő kimerészkedett az erkély rácsára, ahol elveszítette az egyensúlyát és kizuhant.

2013.05.06 15:33ma.hu

Az egykori profi Grand Prix motoros versenyző a nászútjuk második éjszakája után veszítette el újdonsült feleségét, amikor elmondása szerint a fiatal nő azért mászott fel az erkély korlátjára, mert a jegygyűrűjét kereste és onnan kizuhant. A 43 éves Sean Emmett a Dél-Afrikában megtartott esküvő után Dubaiba érkezett nászútra 27 éves nejével, Abbie-vel, még február végén, de csak két napig élvezhette a házaséletet.

Hogy pontosan hogyan történt, az a férfi elmondásából nem derült ki, mindenesetre Abbie elveszítette a jegygyűrűjét, és mivel a szállodai szobában sehogy sem akadt a nyomára, valami különös ok miatt úgy döntött, megnézi az erkélyen is. Az már végképp érthetetlen, miért állt fel a korlátra, ekkor Sean még rá is szólt, hogy ne hajoljon ki annyira, mert veszélyes, de addigra már késő volt: a következő pillanatban Abbie egyszerűen csak megingott és négy emeletnyit esett a szálloda előtti betonjárdáig.

A férfi szerint nem sokkal korábban mindketten ittak is, és felesége meglehetősen zaklatott volt, amiért hamarosan haza kell térniük Addlestone-ba. A tragikus pillanatok után Emmett azonnal a földszintre rohant, ám addigra a szeretett nőben már csak pislákolt az élet. Mégis a mentősök kiérkezéséig kitartóan folytatta az újraélesztést, a kórházba szállítás után nem sokkal azonban Abbie-t halottnak nyilvánították.

Megpróbáltatásai azonban ezzel nem értek véget: amikor a rendőrség behívta őt, hogy írja alá a jegyzőkönyvet és megszervezze a holttest hazaszállítását, a 19-szeres bajnokon megérezték az alkoholszagot, márpedig a szigorú muszlim államban még a turistáknak is csak engedély birtokában szabad alkoholt fogyasztaniuk - emlékeztetett a Daily Mail. Ezért előbb megtiltották, hogy elhagyja az országot és elvették tőle az útlevelét, valamint megtagadták tőle felesége holttestének kiadását is, majd 9 nappal a tragédia után, február 28-án négy napra börtönbe zárták.

Sean leginkább azért nem értette, hogy miért nem térhet haza, mert mint mondta, a rendőrség elismerte, hogy a haláleset körülményei nem voltak gyanúsak. Mindössze annyit szeretett volna, hogy hazavigye a nő testét és tisztességben eltemethesse. Végül a konzulátus közbenjárására sikerült neki visszatérnie hazájába, ám csak most, bő két hónappal a végzetes események után mesélt az átéltekről a sajtónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.