Hajtóvadászatot indított a szerető ellen

Megcsonkította a feleségét a megcsalt férj

Megcsonkította a felesége arcát, miközben arra kényszerítette, hogy árulja el a szeretője nevét, majd hat órás hajtóvadászatba kezdett a gaz csábító után a féltékeny és megcsalt férj.

2013.05.03 08:20ma.hu

Valahogyan rájött a férj, hogy a felesége szeretőt tart, mire annyira feldühödött, hogy előbb fojtogatni kezdte a 28 éves fiatal nőt, majd megpróbálta kiszedni belőle a szeretője nevét. Eleinte az asszony nem akarta elárulni, ám akkor előkerült egy kés is, és előbb az egyik fülét vágta le a hűtlen nőnek, majd az orra hegyét, így kényszerítette a szeretője feladására.

Ezután a belgrádi férfi nyakába vette Szerbiát és valóságos hajtóvadászatot indított a gaz csábító ellen, közben megsebesített egy ártatlan nőt is, amiért amaz nem akarta neki átadni a kocsija kulcsait. A rendőrség végül kilométerekkel odébb, Jagodina városában szorította sarokba, még mielőtt sikerült volna rátalálnia felesége új szerelmére - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"A 48 éves férfi többszörös testi sértésért, gyilkossági kísérletért és lőfegyverrel való visszaélésért kerül bíróság elé" - mondta a szerb rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.