"Azt álmodtam, hogy megcsal"

Álmában gyilkolt a férj, de a feleség igazán meghalt

Semmire sem emlékszik saját bevallása szerint az a férfi, aki egy éjjel lelőtte feleségét: azt mondja, álmodott és akkor kaphatta fel az önvédelemből tartott pisztolyt.

2012.12.10 17:29ma.hu

Azt vallotta a gyilkossággal vádolt férj a bíróságon, hogy ő igazából csak álmában lőtte le a feleségét, amelyben a nőt egy másik férfival látta félreérthetetlen helyzetben. Csak a lövés zajára ébredt fel, legalábbis ezt állította a kihallgatáson.

Az 52 éves torinói építőmunkás, Salvatore Scandale ártatlannak vallotta magát a gyilkosságban, úgy érzi, nem volt beszámítható, amikor elkövette szörnyű tettét. "Volt egy fegyver a hálószobában, mert féltem a betörőktől, egyszer már kiraboltak, miközben otthon voltunk" - mondta. Arra azonban nem tudott vagy nem akart magyarázatot adni, hogyan és miért került a kezébe a pisztoly, sejtése szerint álmában kaphatta fel.

"" - mondta. A tárgyalása még folytatódik - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.