Légpuskával lőtte a gyereket

Saját fiát használta céltáblának a részegen lövöldöző apa

Lövöldözős játékot ígért a részeg apa a két gyerekének, amit bizonyos szempontból be is tartott, csakhogy az izgatott fiúcska nem a kezébe kapta a puskát és a golyókat.

2012.10.19 13:29ma.hu

Letartóztatták azt az apát, aki részegen lövöldözött a saját kisfiára. A lengyel Bogdan Kolwoski a 9 éves gyermeket és 12 éves nővérét egy sétára hívta az erdőbe és felvetette, hogy játszhatnának lövőversenyt a magával vitt két légpuskával. A kisfiút fellelkesítette az ötlet, ám ahelyett, hogy a célbalövő képességeit mérhette volna össze az apjával, ő maga vált céltáblává a részeg férfi számára.

A rémült gyermek számos sérülést szerzett a golyóktól, jelenleg kórházban kezelik, de állapotáról további részleteket nem közölt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "Rettenetesen részeg volt, így szerencsére nem tudott jól célozni. De a légpuskának nagy ereje van, és a sebek borzalmasan fájdalmasak" - mondta el a rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.