Nem tudta, miért nő a hasa

Heves diétával szabadult volna 6 hónapos terhességétől

Amikor elkezdett növekedni a hasa, a nő rémülten iratkozott be a helyi fogyókúrás klubba, ám a kilókkal folytatott küzdelme egyre kilátástalanabbnak tűnt. Fogalma sem volt róla, hogy terhes.

2013.04.23 07:29ma.hu

Saját bevallása szerint fogalma sem volt róla, hogy a "hízása" az a fajta, ami néhány hónap múlva magától is elmúlik, emiatt amikor a 35 éves orosz Zannet Arationian észrevette, hogy a hasa már nem olyan lapos és feszes, mint azelőtt, úgy döntött, ideje egy kissé visszafogni az evést. A dudor persze nem akart csökkenni, sőt, hiába evett egyre kevesebbet és kevesebbet, és még a férje is gúnyolta, hogy jobban oda kellene figyelnie a testsúlyára, a rostovi nő egyre csak hízott és hízott.

Az sem vált neki gyanússá, hogy a gyarapodás szinte kizárólag a hasán jelentkezik, ezért aztán egy idő után beiratkozott a helyi fogyókúrás klubhoz és még intenzívebbre kapcsolt. A végén eljutott odáig, hogy már csak egy egészen minimális gyümölcsöt vett magához minden nap, a diétája utolsó két hetében pedig már kizárólag vizet volt hajlandó fogyasztani. Ahogy az várható volt, egy napon a munkahelyén ájultan esett össze, onnan vitték a kórházba.

Fotó: freedigitalphotos.net


"Igencsak elcsodálkoztam, amikor az orvosok azt mondták: úgy tűnik, terhes vagyok" - idézte a meglepett nőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Hogy miért nem merült fel a nőben ez a lehetőség, arra nem adott magyarázatot, most viszont rettenetesen aggódik, hogy az elhibázott fogyókúrával vajon mennyiben árthatott a fejlődő magzatnak. Mindenesetre a terhessége hatodik hónapjában járó nőt az orvosok egyelőre megnyugtatták, a vizsgálatok szerint a baba jól van, mert a fejlődéshez az anya belső tartalékait használta fel, és mivel a folyadék mennyisége rendben volt, nem alakult ki a kiszáradás.

A nőt most megfigyelésre bent tartják a kórházban, de az orvosok is izgatottan várják a baba megszületését, hogy valóban minden rendben legyen vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.