Irány Dél

Harry herceg útra kel a Déli-sarkra

Harry herceg útra kel a Déli-sarkra: II. Erzsébet királynő unokája hadirokkant brit katonákkal indul a jeges vidékre, és feltett szándéka, hogy az általa vezetett csapat az ausztrál, kanadai és amerikai versenytársak előtt ér célba.

2013.04.19 21:33MTI

A 28 esztendős herceg a versenytársaknak szánt humoros felhívásában azt mondta "teával fogja várni őket, mikor csatlakoznak hozzájuk a célállomáson". Harry csapattársaival együtt novemberben és decemberben, az antarktiszi nyár közepén készül teljesíteni a 335 kilométeres távot a Walking With The Wounded (Séta a sebesültekkel) elnevezésű jótékonysági szervezet déli-sarki kihívásának keretében.

Harry 2011-ben az Északi-sarknak vágott neki. Az akkor 26 éves herceg az afganisztáni hadszíntéren megsérült négy katonatársával ment az Arktiszra, hogy elkísérje őket az expedíció egy szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.