Elnézte a nullákat

40 ezer dollárnak örült, pedig 40 milliót nyert

Kétszeresen örült egy kanadai nő lottónyereményének, mert először 40 ezer kanadai dollárnak vélte az összeget, ám kiderült, hogy 40 millió dollárt - 8,8 milliárd forintot - nyert.

2013.04.11 15:20MTI

Az 51 éves Maria Carreiro már a 40 ezer dollárnak (8,8 millió forintnak) is nagyon örült, és miközben örömmámorban úszott, lánya a neten ellenőrizte az összeget. Kiderült, hogy százszor annyival lett gazdagabb a volt gyári munkásnő.

Miután maga is megbizonyosodott, hogy valóban 40 milliót nyert, valósággal remegett a boldogságtól. A pénzből nagyobb házat akar venni és Hawaiira utazik vakációra, bepótolni a 30 évvel korábban elmaradt nászutat.

Az ontariói lottótársaság statisztikája szerint az egymillió dollárnál nagyobb nyereményre szert tevők 60 százaléka kifizeti adósságait, 56 százaléka vakációra utazik, 36 százaléka új házat vesz, 43 százaléka pedig vagy felhagy a munkával, vagy állást vált - adta hírül a BBC.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.